Oprichtster Isabelle Carron

Absolution is het idee van Isabelle Carron, oprichtster van het onafhankelijk strategie- en designbureau Jak ( Just a Kiss ). Jak is ontstaan na jarenlange ervaring als Creative Director bij verschillende grote communicatiebureaus.

Het belangrijkste is dat Isabelle’s passie voornamelijk bij cosmetica ligt, met name biologisch gecertificeerde cosmetica. Tijdens haar carrière, waar ze voor verschillende grote en gerenommeerde cosmetica – en parfummerken werkte, had ze altijd het gevoel dat er iets ontbrak: een bepaalde bezieling, de intimiteit met je huid, de eenvoud en het maatwerk.

Isabelle’s wens en verlangen om de perfecte cosmetische producten voor de huid te ontwikkelen heeft ervoor gezorgd dat Absolution is ontstaan. Een merk dat natuur en verzorging combineert met kunst en actualiteit.

Hoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd… en dat is het minste wat we voor u kunnen doen! We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Absolution bevat 99,9% natuurlijke ingrediënten. 96% hiervan zijn medicinale planten. 52% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw.

*Natural and organic cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com

Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiënte ingrediënten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom dus ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden. Absolution heeft ervoor gekozen om deze efficiënte ingrediënten te integreren in alle formules.

Geen huidbelasting maar huidverbetering! Biologisch is écht beter Het is geen fabeltje, geen marketingtruc: biologische producten zijn werkelijk beter voor de huid. Waarom? Omdat de huid natuurlijke ingrediënten makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. En: waar biologische ingrediënten de natuurlijke functies van de huid ondersteunen en versterken, kunnen kunstmatige bestanddelen deze juist verstoren. Biologische ingrediënten worden geteeld zonder giftige pesticiden en chemische meststoffen. De producten van Absolution zijn bovendien vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum. Luister naar uzelf, luister naar uw huid!

En … er is meer!

Absolution is een huidcosmetica merk uit Frankrijk; ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen we voor een duurzame ontwikkeling van de producten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van polypropylene (PP) om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Het gebruik van polypropylene vermindert ook de ecologische impact op het transport.

Uw huid is uniek

Uw huid is uniek: zij weerspiegelt uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als u, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen. Dit is waarom we Absolution hebben ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, huid verbeterend en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: door Mix & Match makkelijk af te stemmen op de behoeften van uw huid. Hoogwaardige natuurlijke en biologische cosmetica gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de Ecocert-standaard verkrijgbaar op http://cosmetics.ecocert.com en de Cosmebio.