Titel

De oprichtster

Absolution is het idee van Isabelle Carron, oprichtster van het onafhankelijk strategie- en designbureau Jak ( Just a Kiss ). Jak is ontstaan na jarenlange ervaring als Creative Director bij verschillende grote communicatiebureaus.

Het belangrijkste is dat Isabelle’s passie voornamelijk bij cosmetica ligt, met name biologisch gecertificeerde cosmetica. Tijdens haar carrière, waar ze voor verschillende grote en gerenommeerde cosmetica – en parfummerken werkte, had ze altijd het gevoel dat er iets ontbrak: een bepaalde bezieling, de intimiteit met je huid, de eenvoud en het maatwerk.

Isabelle ‘s wens en verlangen om de perfecte cosmetische producten voor de huid te ontwikkelen heeft ervoor gezorgd dat Absolution is ontstaan. Een merk dat natuur en verzorging combineert met kunst en actualiteit.

Met de hulp van de meest getalenteerde mensen zoals Arnoud Pigounides, designer van het merk, en top-laboratoria die expert zijn op het gebied van biologische ontwikkelingen, maar ook formuleontwikkelaars en vrienden hebben haar geholpen met hun slimme adviezen.

Absolution, een cosmetische revolutie met fantastische en geavanceerde biologische gecertificeerde producten, was geboren!